Föreningsrum/förråd

För er som hyr sektions- eller föreningsrum i Kårallen och Kårhusett finns det horder med matnyttig information i Lokalmanualen – där står allt ni behöver veta!

Hyra rum i Kårhusett

I KårhusEtt finns 6 stycken rum till uthyrning, var och ett ungefär 10 kvm stort. Uthyrningen är möjlig för LUST-godkända studentföreningar. Hyran för ett rum ligger på cirka 21 500kr per år och föreningar som tidigare inte hyrt något föreningsrum får en subvention som reducerar kostnaden till cirka 8 500 kr per år. Vill ni gå ihop två föreningar? Det är möjligt att hyra ett rum tillsammans!

Låter detta intressant? Lämna kontaktuppgifter till föreningen, exempelvis ordförande, till fc@karservice.se.

Hyra rum i Kårallen eller förråd

Vill din förening hyra ett rum i Kårallen eller förråd i A15 eller B23? Maila i så fall Kårservice fastighetsansvarig för att få din förening uppskriven på kölistan, fc@karservice.se.

Se till att lämna kontaktuppgifter till föreningen (till exempel till föreningens ordförande) och inte till en enskild person (undvik LiU-mail eller personliga epostadresser).

Detta då kön är ganska lång och folk kan ha hunnit plugga klart innan det blir läge för föreningen att flytta in.

 

Nycklar

För att anmäla trasiga och försvunna nycklar och beställa fler nycklar till postrummet, rum i Kårallen eller rum i Kårhusett fyller ni i detta formulär så kommer DC för Kårallen att kontakta er. För frågor gällande nycklar vänligen maila dc@karallen.se.

Kontakta Kårservice fastighetsansvarig angående nycklar och access till förråden i A15 och B23, fc@karservice.se.

Translate
Översätt